torsdag 27 september 2007

En gloria


Riktigt så snäll har jag inte varit, men kameran spelar oss ett spratt när jag plötsligt fick en gloria under kvällspromenaden. Idag har jag varit hemskt hängig och pms-monster. Jag har gått ungefär 6000 steg och det blir nog inte mer än det. Men jag är ändå stolt över mig själv som kommer ut på promenader som jag aldrig gick på förut.


6 kommentarer:

Anonym sa...

Du ska vara stolt över dig själv! Kan du inte fixa och trixa lite med PhotoShop? Jag tycker bilden är fin och du kan säkert fixa lite till på den.

Projekt: Promenad sa...

Jag försökte, men för att solnedgången ska vara kvar i de färger som de är...och för att det ska se lite dimmigt ut...så är det bäst som det är nu. Sen är jag fasligt trött också :)...men du sa aldrig vad du tyckte om min photoshopmix häromsistens...?
// Elinleticia

Anonym sa...

Elin. Jag har aldrig sagt att jag inte tycker om ditt Photoshopande, jag har programmet själv även om jag inte har installerat det ännu.

Jag tyckte inte om färgen på vinlöven, de kändes bleka och jag trodde att du använt PhotoShop för att fixa en effekt eftersom för mig är vinbladen mörkröda och inte genomskinliga.

Alla andra älskade din bild, jag tycker om alla andra bilder du har presenterat - den enda jag inte är överförtjust i är just den med vinlöven.

Alla är vi olika när det gäller bilder och vad de säger oss. Du, jag och alla andra får använda PhotoShop hur mycket de vill. Jag hoppas på att bli riktigt bra på programmet och jag går just nu en kurs på högskolan i bildbehandling där programmet ingår.

Hoppas allt är upprett nu.

Anonym sa...

Coolt!

;)

Projekt: Promenad sa...

Näe Eva...nu missuppfattade du mig verkligen! Vad jag menade var hur du tog emot bilden av Filippa som jag hade pillat med. Det var min första riktiga photoshopövning - där jag lyckades flytta personer och faktiskt behålla bakgrunden intakt - så jag är rätt stolt. Ville bara veta hur du tyckte om den - skickade den ju via Freddis mail. Och vinlövsbilden? Asså när jag frågade dig om du ville se den fast från den här veckan - så var det ju inte för att "bevisa" att den inte var photoshoppad med - utan för att du skulle få se hur cool den såg ut när den fått ännu mer färger - och faktsikt såg lite mer ut som du beskrev att du gillade. Det är en fröjd att gå till samma ställe under hösten och ta massa bilder för varje gång blir ju bilden så annorlunda.

Jag har inte alls sett det som någon diskussion eller opposition om photshop som så....blev bara stolt över photoshopfixandet med din "Stark" bild - och ville visa dig hur jag lärt mig behärska finesserna...

massa kramar.
/E-

Projekt: Promenad sa...

P.s Din nya bild för vardag är väl photomanipulerad? Det är så himla snyggt gjort! Jag blev skitimponerad....