torsdag 30 augusti 2007

En svacka?

I dag har jag gått 1 100 steg bara genom att fara runt här hemma och fixa allt som måste fixas på mornarna.

Jag har en svacka just nu... jag tycker det är svårt att komma igång med motionen efter att vi var sjuka. Jag har en svacka i hela tänket!

Har ni tips, idéer och pepp, så mottages de med stor tacksamhet just nu!

(Päronen fick vi skörda igår för det satt 100-tals gråsparvar och hackade hackade och hackade i dem).

3 kommentarer:

Anonym sa...

Jag har också en storsvacka på grund av all övertid. Å andra sidan - svackan MÅSTE ju komma förr eller senare för någon/flera av oss, man kan väl inte förvänta ständig frsamgång. Det kanske både är bra och dåligt att vi synkar. Mest bra (för mig iallafall), det är skönt att inte vara ensam nere i svackan... ;)

Anonym sa...

Jag är urtrött på något sätt, ögonen svider och kroppen är matt. I kväll ska jag bara ta hand om mig sjäv - jag kan ju göra det eftersom jag är singel. Det blir skumbad, fixa lite stök och i säng tidigt med en bra bok.

I morgon och två långa dagar i helgen på jobbet - sedan har jag en veckas ledigt.

Så...ja, jag har också en svacka. Tror jag i alla fall.

Anonym sa...

Jag kan bara instämma, jag är genomtrött! Tror bara man får gilla läget. Pyssla om sej själv en smula och försöka fokusera på små men sköna ting av alla de slag. Min lillkille har däckat, febrig och snorig, så för mej blir det VAB imorgon. Inte hlet ultimat med tanke på jobbet men det tänker jag bortse ifrån. Självklart går Lilleman först! Känner mej lite sjuk själv med, men det är nog bara inbillning. Imorgon ska jag ju dessutom på fest, det är lyx! :0) Men alla verkar banga krogen :0( Jag som ville gå ut!!