måndag 27 augusti 2007

Höst!

Ungerfär så här känner jag mej just nu...



Idag när jag gick till jobbet var jag inte alls pigg. Dessutom var det kallt ute och med lite vemod insåg jag att barfotadagarna är räknade. Jag skulle ju ta trapporna upp i dag var tanken men när jag var halvvägs till jobbet insåg jag att jag glömt gå på toa innan jag gav mej av ut på morgonpromenad vilket resulterade i att jag var tvungen att ta hissen upp om jag alls ville vara på jobbet idag... I ärlighetens namn hade jag två tillfällen till att ta trapporna men det blev inte av då heller.
Jag har ont i öronen och smygont i halsen. Stora M är krasslig så det vore väl konstigt om inte jag också sög i mej några bakterier av bara farten. Som mamma vill man ju gärna dela allt med sina barn. Hmpf! Jag har ingen lust att bli sjuk!
När jag skulle hem hade himlens portar öppnat sej och regnet öste ner. Med tanke på att det var rejält kallt (och jag hade tyllkjol!) och det dessutom regnade rejält så fick det bli bussen. Men först efter en snabbkoll på min ständige följeslagare, stegräknaren. Idag hade jag fått ihop 8812 steg bara på att gå till och på jobbet. Jag åkte buss med gott samvete! Dessutom, jag dissade en hel kartong med arraksbollar utan att det ens knorrade till i godistarmen.
Nu är jag mätt i magen och har bestämt mej för tidigt sänggående. Man kan väl alltid testa att sova bort ontet som blir mer och mer påträngande ju längre dagen lider. Men innan dess är det som vanligt lite fixelitrixande att ta itu med. Jag ska först och främst välja en varm outfit inför morgondagen så jag slipper stressa som i morse. Jag är inte van att ha dagislämning innan jobbet. Mycket nytt blire...
Och imorgon ska jag se om min ICA har bättre utbud av exotiska frukter än vad citys ICA har.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Grattis till din mans nya jobb - jag förstår att det är därför du har nya saker som att lämna barn innan ditt eget jobb.

Om du får ihop 8000 steg så behöver du ju inte ens ursäkta dig - som jag känner ibland att du gör - för att du inte går hem eller något annat. 8000 är ju lika mycket som mina morgonpromenader.

Sova är viktigt för att gå ner i vikt, för att orka med, för att kunna tänka någorlunda klart och för att krya på sig om man känner sig småsjuk.

Hoppas din dag i morgon blir Guld!

Kram och Kärlek till Dig!

Anonym sa...

...och hoppas att Ettan har bättrat på utbudet tills du ska dit. Fast de där itaöienska druvorna för 12.90 kan jag rekommendera, de är sööööta och goda!

Anonym sa...

Eva: Tack! Ja det är lite mycket nu. Och du har rätt, jag ber ju för sjuttsingen om ursäkt. varför det? Det ska jag sluta med, omedelbart. Tack för att du påpekade det. Ibland gör amn en massa knas utan att ens vara medveten om det...

Kram!

Siv: Jag kom inte iväg alls, somnade i soffan och mår alls inte bra. Nu ett par Alvedon och mer sömn...

Anonym sa...

INTE bra. Krya på dig! (det är en order...)

Har du böcker att läsa om du blir hemma sjuk, eller ska litteratur-hemhjälpen rycka ut?

Projekt: Promenad sa...

Hoppas att du mår bättre i morgon. Söt bild du har idag. /Fillan