tisdag 28 augusti 2007

Vilken tur!

Jag känner mej lyckligt lottad just nu, sitter på jobbet och mår faktiskt bra! Känner inte av halsen, huden känns lagom stor och huvudet är ganska klartänkt. Förutom att fullmånen bråkade med mej i natt så jag inte kunde sova så är allt helt okej. Dessutom, är man vaken på grund av fullmånepåverkan så hinner man tänka en massa bra saker. Jag ägnade alltså natten åt goda tankar, lite energipåfyllning av själen kan man säga.

När jag traskade iväg till jobbet var det hög och klar luft, solen sken och stegen var lätta. Jag provade även att ta trapporna upp. Stolt kan jag meddela att jag iallafall tog fyra våningar innan jag kände att det var nog. Jag vill ju helst kunna stanna kvar på jobbet och hade jag fortsatt hade jag nog inte kunnat prata när jag kom upp. för att inte tala om hur svettig jag skulle ha varit. Nå, jag har alltså ännu ett mål. till slut ska jag knäcka den där trappan OCH jag ska inte vara mer än smått andfådd när jag kommer upp. Före mej i trappan gick en kvinna som skulle till samma våning, hon var säkert femton år äldre än mej och hon tog hela trappan. Gissa vilken revanchlust det väckte i mej då!

Oj, dags för fika. Snälle Mannen kom hem med en Milko Fjäll jordgubb. Jag tror inte det är yoghurt men man kan väl testa. Om inte annat så för att fjällkossan är så söt!

Ha en underbar dag alla!

3 kommentarer:

Projekt: Promenad sa...

Härligt att läsa att du är på banan och benen igen! Stor Kram Fillan

Anonym sa...

Jag ler när jag läser! Det låter som solsken om dina ord.

Lycka till med trapporna framöver.

Anonym sa...

Fillan: Jepp, nu är jag på G!

Eva: Ja idag känner jag mej som ett solsken, ett trött solsken men ändock.