måndag 20 augusti 2007

Så jäkla svårt att få ihop det.

Mitt lilla barn har feber och är jättedålig. Det blev en promenad ner till affären för att hämta mina sedan tidigare beställda pärlor och sedan en liten runda runt det gamla brukskvarteret, han njöt av den friska luften men somnade direkt vi kom in genom dörren. Jag ligger inte alls på mina 12 000 steg och sambon jobbar sent idag. Hoppas få ihop de sista stegen i kväll.

7 kommentarer:

Anonym sa...

Jag hör frustrationen genom raderna. Du ska se att det ordnar sig annars får du ta en "halv träningsdag", dvs du rättar dig efter dagen.

Julia sa...

Jag blir så motionssugen när jag läser om er :) Ska försöka få med maken på tanken att jag ska gå och träna ikväll. Jag är less och han är trött, då borde det väl vara en bra deal?

Projekt: Promenad sa...

Hoppas det ordnar sig, men ta en yogadag hemma? Stretcha och njut av att bli smidig. Förstår din frusteration!

Julia: Härligt att du blir motionssugen av oss. Det är poängen, vi blir motionssugna av varandra!
// ElinLeticia

Anonym sa...

Och är vi inte motionssugna så gör vi det i alla fall eftersom vi ingår i projektet och resultatet blir att motionssuget kommer!;)

Anonym sa...

Ja det där med små sjuklingar kan stjälpa det mesta. Hoppas han kryar på sej snart! Du får dansa loss till lite bra musik, du får motion och Lillen får något att titta på :0)

Anonym sa...

Jag har inte ens sjuka barn (bara en väldigt frisk och kelen katt), och JAG har svårt att få ihop det idag. Mina varmaste sympatier, samt förhoppningar om att dte ordnar sig.

Projekt: Promenad sa...

Julia: Kul att du hittat hit. Välkommen tillbaka :-) /Fillan